Standhouders

Dit waren de standhouders van 2018, vanaf februari 2019 komen de nieuwe standhouders online. Meer informatie over wat de standhouders doen en meenemen volgt in een later stadium.

Magenta


Bij Magenta kun je terecht voor een demonstratie en make&take, dit wisselt elkaar door de dag heen af.
Het Canadese merk Magenta is gespecialiseerd in het ontwerpen van rubber stempels, stencils, maskers, scrapbook papier, embellishments en accessoires en heeft ook een prachtkwaliteit color medium genaamd Nuance op de markt gebracht. Met een aantal mensen van haar Design Team zal de eigenaresse Helene op het event aanwezig zijn en boeiend werk en materiaal laten zien.

www.magentastyle.com


Bastelei (Stempelei)


www.stempelei.de


cats on appletrees


Het Dresden merk ‘cats on appletrees’ maakt bijzonder lieflijk geïllustreerde rubberen stempels en stationary. De producten vertellen kleine verhaaltjes over Friedegunde de kat en over een slim team van honden dat voor wat onrust in het gewoonlijk zo relaxte leventje van de kat brengen. Deze gebeurtenissen leiden tot wilde speculaties over het effect dat ze hebben op Friedegunde. Het resultaat is een serie snapshots, die ontelbare manieren laten zien hoe de honden (Mr. Just, Mr. Alfons en Eduard von Bollersbach) en vrienden de kat proberen te vangen.

www.catsonappletrees.de


Katzelkraft


Katzelkraft is een Franse stempelproducent. Het ARTSpecially Event heeft de premiere van de nieuwe lijn stempels. Verder geven ze ook een demonstratie.

www.katzelkraft.fr


AALL & Create


AALL & Create is een online groep van artiesten en kunstenaars, geleid door een internationaal team van 16 getalenteerde designers. AALL & Create organiseert boeiende activiteiten incl. cursussen en workshops en produceert een range aan vakwerkproducten voor de kunstenaarsmarkt. De oprichter is Abs Abbad, beter bekend als Autour de Mwa en Laure Lebard is de mede-oprichtster. Vandaar de naam AALL.

www.aallandcreate.com


chocolate baroque


Lesley Wahrton en haar man David zullen er weer zijn om de nieuwste Chocolate Baroque stempels te vertonen. Ook hier kun je een make en take doen.

www.chocolatebaroque.com


Little Claire Designs


Little Claire Designs heeft en ontwerpt een unieke range stickers, stempels, kaarten/enveloppen en papier. Op het event nemen ze de nieuwste en nog niet op Hochanda TV getoonde designs mee, ze zijn prachtig.

www.mylcdesigns.co.uk


Elizabeth Craft Designs Inc.


Het Amerikaanse merk Elizabeth Craft Designs is gespecialiseerd in stansen en stempels, geschikt voor de klassieke kaartenmakers, stempelaars, mixed media fans, scrapbookers enz. Op de stand zullen Anita Izendoorn, Marsha Valk en Esther Glas aanwezig zijn om je evt. vragen te beantwoorden, te adviseren en de nieuwste artikelen te laten zien.

www.elizabethcraftdesigns.eu


Lost Coast Designs


Lost Coast Design brengt een nieuwe lijn engelse clearstamp teksten mee. Megan demonstreert de Dove Blender Pen die perfect is voor aquarel potloden en ook geschikt is voor inkt op waterbasis.

www.lost-coast-designs.com


Gummiapan


Gummiapan brengt weer mooie en heel betaalbare stempels mee. Ga dus gauw kijken.

www.gummiapan.com

artspecially

ARTSpecially organiseert het event en biedt daarnaast heel veel gratis workshops aan waar je zo aan kunt schuiven. Ook voor mensen in een rolstoel is bij bijna iedere workshpo van ARTSpecially een plek gereserveerd waar geen stoel staat zodat je snel aan kunt schuiven.

De workshops worden gegeven door Hermine Koster, Liesbeth Fidder, Geralda Jansen, Annelies Sanders, Karin Koppen, Audrey Meijs,  Corrie Wijbrands, Paulien Hendrikx, Dieke Polstra, Jeanette Huisbrink, Petra van der Zee, Lisetta Grutters, Wayne Dieleman, Willy Duit, Corine van Kuilenburg, Charry Wijers, Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels. 

www.artspecially.nl


AJP Leer

www.ajpleer.nl


art journey

Vorig jaar ontbrak Art Journey maar gelukkig zijn ze weer terug met heel mooie voorbeelden en prachtige stempels.

www.artjourney.nl


Creafine

Van stempelen tot handletteren… Marjolein neemt allerlei voorbeelden van kaarten mee in haar eigen stijl. Laat je verrassen door de kleurencombinaties, stempels en papier.

www.creafine.nl


Crealies

Crealies verkoopt haar eigen merk stansen, stempels en masks. Speciaal voor ARTSpecially komt Crealies met de nieuwe productlijn “Mounted Rubber Stampzz”. Deze serie omvat vooralsnog 8 prachtig getekende bloemen op A7 formaat. Kom kijken wat het Crealies Designteam met deze stempels heeft gemaakt.

www.crealies.nl


Coosa Creatief

Bij velen al bekend, maar nog niet bij iedereen; gilding wax! Hiermee tover je zwart papier om in metaal, maar kun je veel meer dan dat. Bekijk de vele voorbeelden! Maak ook kennis met COOSA stempelserie; verrassend anders!

www.coosacreatief.nl


craftaddiction

Bij CraftAddiction vindt je mooie producten op het gebied van Mixed Media, Mixed Media workshops en veel expertise. We hebben o.a. prachtig Chipboard van het merk Wycinanka en ook hele gave Mixed Media diy pakketten, incl. foto en duidelijke werkbeschrijving.

www.craftaddiction.nl


creatief centrum inside out

Mijn naam is Pascale Tichelaar en ik geef al 14 jaar met veel enthousiasme les en ben al 25 jaar mixedmedia freak. Mijn cursisten  zeggen over mij dat ik vooral veel inspiratie breng! Ik houd van veel technieken en vooral veel laagjes en ben inmiddels een expert in inkten, bijenwas en powertextechnieken en kleurtechnieken. Als het maar gek, apart en mooi is en vooral veel! Neem een kijkje op:

www.creatiefcoaching.nl


De Hobbystudio

www.dehobbystudio.com


De Posthumuswinkel

Ook deze beurs nemen wij weer een grote collectie stempels mee van Impression Obsession en Magenta. Ook de bekende Cover a Card stempels zullen dit jaar niet ontbreken. Uiteraard weer gecombineerd met de prachtige kaarten van Miranda Degenaars, die ook beide dagen een mooie demo geeft.

www.posthumuswinkel.nl


De Scrapheap

Van een echte scrapbookshop hebben wij de laatste jaren de ommezwaai gemaakt naar mixed media, art journaling en stempels. Wij zijn bekend om onze opbergrekjes voor stempelinkt, die wij inmiddels al jarenlang zelf maken. Tijdens het event kun je bij ons terecht voor inkt, verf, gereedschappen, journals, washi tape, Dylusions, Dyalog, Dina Wakley en nog heel veel meer. Ook geven wij beide dagen gratis workshops, dus schuif gezellig aan!

www.descrapheap.nl


De Stempelwinkel

De Stempelwinkel verkoopt de mooiste merken ongemonteerde (umounted) stempels. De moeite om te gaan kijken.

www.de-stempelwinkel.nl


Doe@ding

www.doeading.nl


Every lil' Thing

Kom gezellig shoppen en inspiratie opdoen bij Every lil'Thing. Wij geven demonstraties en leggen helder uit hoe je met onze hobby-materialen prachtige creaties kunt maken.

Facebook


HappyStamp

Waarom zou je even bij Happy Stamp willen kijken? Omdat ik stempels heb, die niemand anders heeft. Super mooi gedetailleerd, en van alles wat.  Vooral de wilde dieren en de bomen/ bladeren zijn erg mooi. Tot snel.

www.happystamp.nl


Hobbycompleet De Duif

XL-feestje bij de Hobbycompleet Duif. Dit jaar gaan we nog groter! (Ja je leest het goed…). We maken er dus een XL- feestje van. Dit jaar hebben we twee stands tegenover elkaar met maar liefst drie verschillende demonstraties en een workshop helemaal GRATIS. Natuurlijk nemen we zoals jullie van ons gewend zijn weer heel veel mee op het gebied van stempelen en mixed media!

www.hobbycompleetdeduif.nl


Hobby Factory

In 2017 is Hobby Factory gestart met het idee om vanuit de hobby mee te denken met de beoefenaars, om daar een goed assortiment van producten om heen te bouwen. Ooit begonnen als bloemiste, het geven van workshops in huis/tuin en groen decoraties en via scrapbooking naar mix media om te komen waar we nu staan. Bij onze producten willen wij je zoveel mogelijk informatie, handigheidjes en tips meegeven voor een geslaagde creatie.

www.hobby-factory.nl


Hobbyshop Sandra

Mijn naam is Sandra Koekoek en ik ben een Art Journal en Mixed Media fanaat. Ooit klein begonnen maar inmiddels al flink uit ons jasje gegroeid.  Uniek omdat wij onze eigen chipboard en stencils ontwerpen en produceren.  We verkopen een verscheidenheid aan producten. Ons aanbod wordt met veel passie, enthousiasme en gedrevenheid samengesteld. Uniek omdat wij onze eigen stencils, mask en chipboard ontwerpen en produceren!!

www.hobbyshopsandra.nl


InkieDinkie.nl

Bij InkieDinkie vind je diverse soorten inkt, stempels en mixed media artikelen. Dit jaar vind je in onze stand zeer uiteenlopende stempels; van stoere mixed media van Visible Image tot de schattige figuurtjes, diertjes en grappige quotes van Lawn Fawn. Onze inkten komen uit Amerika (Ranger/Tim Holtz) en Japan (Tsukineko; StazOn, Memento, etc.) 

www.inkiedinkie.nl


Jen Compen papier

Prachtige kwaliteit papier – zoals je ook kunt zien bij de diverse workshops van ARTSpecially waar veel van dit papier ook toegepast wordt.


Josephiena.nl

Josephiena zal uiteraard haar voorraad aan Gummiapan stempels en dies meenemen. Maar ook van alles voor art journaling, bullet journaling en handlettering. Daarnaast geven we een demo met Ecoline brush pennen.

www.scrapwebshop.nl


JustJolande

JustJolande een mix van stempels en mixed media, van verf tot inkt to ....vul maar in.  Gespecialiseerd in pigmentpoeders en al de mogelijkheden die daar mee zijn in combinatie met de stempels die door Marleen van Meerendonk en Jolande van Oosterhout zijn ontworpen. 

www.justjolande.nl

KiCoStamps en Creatief

KiCoStamps heeft een eigen aparte, zelf ontworpen stempel lijn. Deze kunt u nergens anders kopen. Daarnaast verkopen wij diverse papiersoorten en alcoholinkt.

www.kicostamps.nl


Krea 'Teja' - hobbystudio

www.kreateja.nl


lalinea shadowpainting

De techniek Shadowpainting van Lalinea is een techniek die zich blijft doorontwikkelen. Naast de mogelijkheid om de techniek op papier of op canvas toe te passen heeft Shadowpainting nu ook haar eerste eigen stempel lijn. Een mooie serie stempels geïnspireerd op oud-Hollandse tegeltjes in Delfts Blauw…

www.shadowpainting.net


Leane creatief

Leane Creatief BV is een internationaal georiënteerd bedrijf dat DIY producten ontwikkelt en deze zelf laat produceren.  Deze LeCreaDesign® producten worden wereldwijd  geleverd. Leane is sinds 1989 het creatieve brein achter Leane Creatief. Leane bedenkt, ontwikkelt haar eigen creatieve producten, waaronder  diverse (combi) clear stamps. Tevens heeft ze haar eigen Stamping Tool® ontwikkelt, die vanaf het begin een groot succes is. Diverse groottes van acryl stempel blocks ontbreken natuurlijk niet in het assortiment. Leane geeft een demo met haar succesvolle Stamping Tool in combinatie met haar nieuwste LeCreaDesign® stempels.

www.leanecreatief.com


Leuke Stempels.nl

Leuke Stempels heeft alles in huis voor stempelaars tot mixed media lovers, voor handletteringfanaten en Bullet Journalers. Kortom een zeer gevarieerde winkel met reuze keuze. Doe tijdens het Event mee met de leuke Make&Take.

www.leukestempels.nl


Ludiec

Bij Luciec kun je deelnemen aan een gratis workshop en kennis maken met Bullet Journal en stempels.

www.ludiec.nl


Marjolein Zweed Creatief

Van stempelen tot handletteren… Marjolein neemt allerlei voorbeelden van kaarten mee in haar eigen stijl. Laat je verrassen door de kleurencombinaties, stempels en papier.

www.marjoleine.com


minkes knutsel-tijd

Minke’s Knutsel-tijd, bekend van “Knuffels’’ gevolgd door “Kerst Knuffels”,  presenteert nieuwe  producten uit de Anna Gretha design lijn!  Een stempelproduct met een boodschap, uit eerbetoon ontworpen om aan een wens te voldoen! Minke’s Knuffel-actie tegen kanker, waarvan een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding, presenteert het thema ‘Kleuren’! Creativiteit brengt meer ‘kleur’ aan je leven!  Kom ook gezellig een make & take volgen met je favoriete kleur.

www.knutsel-tijd.nl


Multihobby

Multihobby heeft de mooie kwaliteitsstempels van Hobby Art in haar assortiment Deze serie bestaat naast mooie landschapstempels, prachtige bloemen/planten, dieren, inmiddels ook uit een stemmige kerstserie die we op deze voorjaarsbeurs extra onder de aandacht gaan brengen.  In Nijkerk hebben wij inmiddels een vast publiek opgebouwd die wij weer met leuke nieuwe toepassingen willen verrassen. Want de mogelijkheden van deze sets zijn eindeloos, vooral wanneer je ze onderling gaat combineren of op een andere manier gaat stempelen c.q. inkleuren. Kom je ook een kijkje bij ons nemen? Wij laten je graag onze vele voorbeelden ter inspiratie zien!!

www.multihobby.nl


Papillon-Hobby

Papillon-hobby komt met een breed assortiment op het gebied van mixed media. Tijdens deze beurs dagen zal Felicity weer een workshop geven met diverse producten van Cadence en Wow embossing poeders.

www.papillon-hobby.nl


pure creative

www.purecreative.eu


Scrap & Co

www.scrap-co.nl


Scrapbookdepot

Misschien anders dan onze bedrijfsnaam Scrapbookdepot doet vermoeden, vind je bij ons veel van de materialen die bij de ARTSpecially workshops worden gebruikt. Naast Stempel artikelen nemen wij ook materialen voor Mixed Media, Art Journaling en Planners mee naar de beurs.

www.scrapbookdepot.nl


scrapsisters

Scrapsisters is een winkel voor de stempelaar, de scrapper, voor mixed-media en de kaartenmaakster. Met merken stempels zoals: Florileges Design, Cats on Appletrees, Different Colors, studio light enz. Maar ook veel mooie papierlijnen, inkten, hobby- gereedschap,-en materialen. Ook verzorgen wij veel verschillende workshops en make&take’s!

www.scrapsisters.nl


Scraptacular Design

Scraptacular Design ontwerpt workshops, niet zomaar workshops maar Projects in 3D! Dat doe ik voornamelijk met Inkt & Papier en heel veel technieken. Schuif gezellig aan tijdens een Make & Take of demo om mee te genieten!

www.scraptaculardesign.nl


Scrap-Unlimited

Scrap-Unlimited is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van embellishments voor scrapbooking, scrapcards, mixed media....Tijdens het ARTSpecially Event zullen wij laten zien hoe je onze embellishments kunt gebruiken in mooie mixed media projecten.

www.scrap-unlimited.nl


Silhouette Materialen

Bij ons verkrijgbaar de materialen van de demo en alles op Silhouette en plottergebied, onderandere flex, flock, vinyl, specialty media en accessoires.

www.silhouettematerialen.nl


Stampinback

Kom gezellig kijken bij de demo met onze eigen (nieuwe) stempels. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing.

www.stampinback.nl


Stampingcorner

www.stampingcorner.nl


Te Gek!

Te Gekke Krijtjes zijn ideaal om mooie achtergronden mee te maken en je kunt ze goed combineren met stempels en sjablonen. Sannie Burmester en Petra Raams geven make & takes op de stand. Kom naar onze Hollandse tekst stempels kijken, deze zijn uniek.

www.tegek.nu


The Stamping Cottage

Misschien wel de meest gespecialiseerde stempelwinkel in Nederland. Op het ARTSpecially Event nemen we maar een klein deel van onze winkel mee en natuurlijk de prachtige nieuwe ARTSpecially stempels van Geralda Jansen.

www.thestampingcottage.nl


WebshopMargo

Gespecialiseerd in mix media en stempels.

www.webshopmargo.nl


we love crafts

We Crafts is een nieuwkomer in hobbyland. U kunt bij ons terecht voor Bible Journaling, Handlettering en Mixed Media. Wij onderscheiden ons door het voeren van bijzondere producten.

www.welovecrafts.nl


Workshop-scrappen

In de verkoopstand vind je de verfstiften van Posca. Deze stiften schrijven o.a. op keramiek, plastic, kleding, metaal, glas en uiteraard papier. In de stand vind je naast de Posca's diverse merken mask stencils waaronder de exclusief bij mij verkrijgbare van Easy-scrap! De sjablonen voor het verwerken van foto's, de leuke collectie Woodies, diverse hobbygereedschappen en de collectie met 60 kleuren linnen cardstock zijn ook weer mee. En je kunt gratis aanschuiven voor een Make&Take!

www.workshop-scrappen.nl