sponsoren

Dit waren de sponsoren voor het Event van 2018, vanaf februari 2019 komen de nieuwe sponsoren online.


Caran d'Ache is een Zwitsers familie bedrijf sinds 1915 en wereldwijd bekend. Alle producten worden in Genève gemaakt en zijn 100% Swiss Made. Alle producten van Caran d'Ache behoren tot de beste kwaliteit.
 
Ieder betalende bezoeker ontvangt een Luminance of Museum kleurpotlood. Op het ARTSpecially Event zijn er verder workshops met de ongeëvenaarde potloden (beter bestaat niet) zijnde:

  • Luminance watervaste permanente wasachtige kleurpotloden
  • Museum aquarel kleurpotloden
  • Pastel kleurpotloden

Voor al deze series geldt extreem hoge pigmentatie en lichtechtheid, omringd met het beste hout zijnde Californisch FSC cederhout.
 
Wilma Hagen en Wendelien van de Erve zijn exclusieve demonstrateurs van Caran d'Ache die u alles kunnen vertellen en demonstreren. Ze verzorgen op het event workshops die een uur duren en waar je je voor in kunt schrijven. De workshops zijn kosteloos.Van ARTSpecially krijgt iedere betalende bezoeker een mooie stempel bij de entree cadeau en daarnaast verzorgt ARTSpecially 12 workshops waar je kosteloos aan kunt schuiven.

En kijk ook eens gauw bij de e-books op deze site, daar vind je MAGAZINE #1 EN #2 - MET HEEL VEEL WORKSHOPS VAN HET EERSTE EN TWEEDE EVENT - ALS GRATIS DOWNLOAD.


Voor iedere betalende bezoeker zit er een Weston ATC opbergbox in je goodiebag en Papillon-Hobby organiseert een gave workshop.


Studio Light is thuis in verschillende segmenten van hobby. Met de beste designers van Nederland worden de mooiste producten ontworpen zoals stempels in rubber en polymeer, stencils, masks, veel papier voor kaartenmakers, en scrappers. Sinds een jaar veel mooie lijnen voor Mix Media. Bekende designers zoals Marlene van Niekerk en Miranda van den Bosch hebben zich bij ons aangesloten en ontwerpen mooie collecties.

Marlene en Miranda verzorgen kosteloze make & takes op het Event.


Voor iedere betalende bezoeker zit er een stansje van Crealies in de goodie bag. Wat het is zeggen we nog niet, dan is de verrassing eraf.


KiCoStamps heeft een hele eigen lijn, met veel aparte stempels. U ontvangt 1 van deze bijzondere stempels, met wat kwaliteitspapier om verschillende technieken te kunnen proberen.

Liquitex is de uitvinder van acrylverf, zoals wij deze tegenwoordig kennen. Sinds de oprichting in 1955 werkt het merk samen met kunstenaars om ervoor te zorgen dat ze voortdurend evolueert en innoveert, wat resulteert in een lange geschiedenis van acrylinnovatie.

“Intermixability” is dé term voor het acrylysteem van Liquitex, waarbij diverse acrylverf en acrylmediums van professionele kwaliteit, volledig op elkaar zijn afgestemd en met elkaar zijn te mixen. De reeks acrylmediums biedt oneindig veel manieren om verf aan te passen. Dit geeft elke kunstenaar een grote mate van vrijheid.

Ervaar deze vrijheid tijdens de workshops van Marieke Blokland, waar diverse mediums, acrylverf en inkten aan bod komen.

Marieke Blokland is expert in mixed-media technieken en neemt u tijdens het event mee in de wereld van ‘Intermixability’. Marieke verzorgt workshops van een half uur waar u spontaan aan kunt schuiven. De workshops zijn kosteloos.


Winsor & Newton streeft naar perfectie. Al vanaf het begin van de samenwerking tussen chemicus William Winsor en kunstenaar Henry Newton in 1832 , is het merk de drijvende kracht achter ontwikkelingen op het gebied van kleurchemie, tools en activiteiten voor elke kunstenaar. Door het gebruik van innovatieve materialen en het introduceren van baanbrekende producten, is Winsor & Newton in staat om kunstenaars over de hele wereld te inspireren en te ondersteunen bij het creeren van hun werk.

Op het ARTSpecially event worden workshops gegeven met de Water Colour Marker: een onmisbaar en aanvullend instrument voor elke kunstenaar. Alle vakmanschap van Winsor & Newton vindt u in deze marker. Ook zijn er workshops met de Drawing Inks van Winsor & Newton. Ervaar de sprankelende kleuren en uitstekende transparantie van deze Drawing Inks!

Speciaal voor ARTSpecially zullen er op zaterdag 14 april demonstraties worden gegeven met de Pigment Marker. Saverio Wielkens is exclusief demonstrateur voor Winsor & Newton en laat u tijdens het event de onbeperkte mogelijkheden van de Pigment Marker zien. De demonstraties zijn on-going, wat u de gelegenheid geeft om elk moment deel te nemen. Deelname is gratis.