sponsoren

ARTSpecially is bijzonder blij om de volgende sponsoren voor het Event 2018 aan je voor te stellen.


Caran d'Ache is een Zwitsers familie bedrijf sinds 1915 en wereldwijd bekend. Alle producten worden in Genève gemaakt en zijn 100% Swiss Made. Alle producten van Caran d'Ache behoren tot de beste kwaliteit.
 
Ieder betalende bezoeker ontvangt een Luminance of Museum kleurpotlood. Op het ARTSpecially Event zijn er verder workshops met de ongeëvenaarde potloden (beter bestaat niet) zijnde:

  • Luminance watervaste permanente wasachtige kleurpotloden
  • Museum aquarel kleurpotloden
  • Pastel kleurpotloden

Voor al deze series geldt extreem hoge pigmentatie en lichtechtheid, omringd met het beste hout zijnde Californisch FSC cederhout.
 
Wilma Hagen en Wendelien van de Erve zijn exclusieve demonstrateurs van Caran d'Ache die u alles kunnen vertellen en demonstreren. Ze verzorgen op het event workshops die een uur duren en waar je je voor in kunt schrijven. De workshops zijn kosteloos.

Wilma Hagen
Als demonstratrice van Caran d’Ache bezoek ik beurzen en winkels in Nederland en België om de prachtige kwaliteit van deze potloden te presenteren.

Atelier De Dromenkoning is mijn creatieve bedrijf.

Ik verzorg workshops in o.a. handlettering, gebruik van kleurpotloden, schilderen etc.

Het gebruik van zowel kleur- als aquarelpotlood is voor velen een bron van inspiratie.

Ik help graag met het aanleren van de diverse technieken van kleuren en tekenen.

Wendelien van de Erve
is woon- en werkzaam in Haarlem. Als illustrator krijgt zij haar opdrachten met name van educatieve uitgeverijen.

Naast haar illustratiewerk geeft zij thuis en op lokatie tekenworkshops [voor alle leeftijden]. Zij werkt met grijs potlood, kleurpotloden [vaste en aquarelpotloden] en met ecoline.

Combinaties van de verschillende materialen geven vaak de verrassendste en kleurrijkste resultaten.Van ARTSpecially krijgt iedere betalende bezoeker een mooie stempel bij de entree cadeau en daarnaast verzorgt ARTSpecially 10 workshops waar je kosteloos aan kunt schuiven.

En kijk ook eens gauw bij de e-books op deze site, daar vind je MAGAZINE #1 EN #2 - MET HEEL VEEL WORKSHOPS VAN HET EERSTE EN TWEEDE EVENT - ALS GRATIS DOWNLOAD.


KiCoStamps heeft een hele eigen lijn, met veel aparte stempels. U ontvangt 1 van deze bijzondere stempels, met wat kwaliteitspapier om verschillende technieken te kunnen proberen.


Voor iedere betalende bezoeker zit er een Weston ATC opbergbox in je goodiebag en Papillon-Hobby organiseert een gave workshop.


Studio Light is thuis in verschillende segmenten van hobby. Met de beste designers van Nederland worden de mooiste producten ontworpen zoals stempels in rubber en polymeer, stencils, masks, veel papier voor kaartenmakers, en scrappers. Sinds een jaar veel mooie lijnen voor Mix Media. Bekende designers zoals Marlene van Niekerk en Miranda van den Bosch hebben zich bij ons aangesloten en ontwerpen mooie collecties.

ART BY MARLENE
ontwerpen zijn eigentijdse, energieke ontwerpen, net anders dan anders! In haar werk vindt jij veel contrast, helder, vrolijk kleurgebruik en vooral een super positieve uitstraling! De invloeden van waar zij is opgegroeid en heeft gewoond zie jij terug in haar werk, maar het heeft ook een sterke folkloristische inslag. Marlene hoop om iedereen positief te kunnen raken met haar fantasierijke, decoratieve ontwerpen.


Voor iedere betalende bezoeker zit er een stansje van Crealies in de goodie bag. Wat het is zeggen we nog niet, dan is de verrassing eraf.

Liquitex is de uitvinder van acrylverf, zoals wij deze tegenwoordig kennen. Sinds de oprichting in 1955 werkt het merk samen met kunstenaars om ervoor te zorgen dat ze voortdurend evolueert en innoveert, wat resulteert in een lange geschiedenis van acrylinnovatie.

“Intermixability” is dé term voor het acrylysteem van Liquitex, waarbij diverse acrylverf en acrylmediums van professionele kwaliteit, volledig op elkaar zijn afgestemd en met elkaar zijn te mixen. De reeks acrylmediums biedt oneindig veel manieren om verf aan te passen. Dit geeft elke kunstenaar een grote mate van vrijheid.

Ervaar deze vrijheid tijdens de workshops, waar diverse mediums van Liquitex aan bod komen.


Winsor & Newton streeft naar perfectie. Al vanaf het begin van de samenwerking tussen chemicus William Winsor en kunstenaar Henry Newton in 1832 , is het merk de drijvende kracht achter ontwikkelingen op het gebied van kleurchemie, tools en activiteiten voor elke kunstenaar. Door het gebruik van innovatieve materialen en het introduceren van baanbrekende producten, is Winsor & Newton in staat om kunstenaars over de hele wereld te inspireren en te ondersteunen bij het creeren van hun werk.

Op het ARTSpecially event worden workshops gegeven met de Water Colour Marker: een onmisbaar en aanvullend instrument voor elke kunstenaar. Alle vakmanschap van Winsor & Newton vindt u in deze marker. Ook zijn er workshops met de Drawing Inks van Winsor & Newton. Ervaar de sprankelende kleuren en uitstekende transparantie van deze Drawing Inks!