events

Klicken Sie hier für Deutsch     Click here for English

ARTSpecially Event 2021

Zaterdag 18 en zondag 19 september 2021

In de afgelopen maanden hebben we contact gehad met de standhouders en met ons ARTSpecially Team. Daarnaast hebben we de nodige mailtjes van jullie ontvangen waarin de zorg uitgesproken werd of 10 en 11 april a.s. niet te vroeg zou zijn voor het ARTSpecially Event.

Daar hebben we natuurlijk naar geluisterd en ondertussen ook goed het vaccinatieprogramma in de gaten gehouden. En besloten het event dit jaar te verschuiven van april naar 18 en 19 september 2021.

Nogmaals HEEL VEEL dank voor jullie geduld en vooral bemoedigende mailtjes en berichtjes op social media. Het heeft ons allemaal heel veel goed gedaan om de spirit erin te houden.

Van onze kant hebben we in de afgelopen tijd geprobeerd al veel terug te doen voor je geduld door veel inspiratie met jullie te delen. En daar gaan we mee door in 2021. Ons team is aan de slag met het maken van mooie inspiratievolle voorbeelden met onze nieuwe lijn stempels. Binnenkort dan ook feestjes in je mailbox en op social media.

En misschien overbodig te zeggen maar we doen het toch nog maar een keer: alle mensen die een ticket gekocht hebben, hoeven zich niet ongerust te maken. het ticket behoudt gewoon zijn geldwaarde op het volgende ARTSpecially Event 2021. Dus bewaar je ticket(s) goed. Mocht je je betaalde ticket niet meer hebben, dan no worries, binnenkort kun je het gewoon weer downloaden via de site van Eventgoose.

Zet dan ook gauw de datum in je agenda:
18 en 19 september 2021, in onze vertrouwde locatie in Nijkerk bij het Hart van Holland.

Hopelijk zien we elkaar op het volgende ARTSpecially Event en maken we er samen een heel mooi feest van.

Angela en het ARTSpecially Team