events

Klicken Sie hier für Deutsch

ARTSpecially Event 2021

10 en 11 april 2021

Je ticket voor het ARTSpecially Event 2020 blijft geldig. Bewaar het dus goed en neem het mee op het volgende event.

Allereerst HEEL VEEL dank voor jullie geduld en vooral bemoedigende mailtjes en berichtjes op Facebook. Het heeft ons allemaal heel veel goed gedaan want de shock was groot. We hadden al zoveel aanpassingen gedaan en voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Toch - gezien de ontwikkelingen die we nu overal om ons heen zien - zijn we als team opgelucht dat het niet doorgegaan is; het was absoluut geen feestelijke sfeer geworden, misschien zelfs angstig en bij vlagen agressief.

Van onze kant uit proberen we nu al zoveel mogelijk terug te doen voor je ticket door heel veel inspiratie met jullie te delen en door ook al het moois van de standhouders te laten zien. Een beetje een doekje voor het bloeden.

Alle mensen die een ticket gekocht hebben, hoeven zich niet ongerust te maken. het ticket behoudt gewoon zijn geldwaarde op het volgende ARTSpecially Event 2021. Dus bewaar je ticket(s) goed.

Dit wordt gehouden op 10 en 11 april 2021, in onze vertrouwde april maand en de gave locatie in Nijkerk bij het Hart van Holland.

Hopelijk zien we elkaar op het volgende ARTSpecially Event.

Angela en het ARTSpecially Team