events

Klicken Sie hier für Deutsch     Click here for English

ARTSpecially Event 2022

Zaterdag 2 en zondag 3 april 2022

Wat was het een FEEST afgelopen september 2021, ons uitgestelde event van april 2020. Echt een groot feest van wederzien van vele mensen die elkaar door Covid-19 lang niet gezien hebben. Ook een feest door de heel ruime opstelling. Wat hebben we daar van jullie heel veel complimenten over gekregen over de standhouders en hun aandacht, het op- en afbouwteam, het workshopteam, de garderobe-bemanning die niets teveel was, de chauffeurs die jullie naar en van het station gehaald hebben, de EHBO, het familiegevoel dat we meteen bij binnenkomst al meegeven, etc. Dank voor deze waardering, het doet ons echt goed. 

Ons workshop team is al volop aan de slag met het voorbereiden van workshops voor het ARTSpecially Event 2022 dat in april - onze maand - weer plaatsvindt. Het team is groter dan ooit en door de nieuwe opzet kunnen meer mensen deelnemen dan ooit. 

En er hebben zich al vele standhouders aangemeld om met ons het feestje 2022 te bouwen. Meer info volgt. 

Tegelijkertijd hebben we geluisterd naar de 100den en 100den mensen die naar ons toe zijn gekomen, ons naderhand gemaild hebben en gevraagd hebben of we ook in de toekomst minder mensen binnen willen laten. Waardoor overal meer ruimte en aandacht is voor vragen en dingen uitproberen. Waardoor ook meer plek is aan de workshoptafels. We gaan dat doorvoeren op ons event in april 2022. 

Je hoort vanaf nu regelmatig van ons, m.n. op social media (facebook en instagram) en via nieuwsbrieven. Wanneer de kaartverkoop start laten we dat natuurlijk ook weten. 

Hopelijk tot gauw weer ziens allemaal.

Schrijf de nieuwe datum snel in je agenda: 2 en 3 april 2022. 

Lieve groet,
Angela en het gaafste ARTSpecially team vol heel fijne mensen!