events

Wat was het fijn dat je dit creatieve feestje samen met ons hebt gevierd.

Wat was het op 2 en 3 april 2022 een feest van ontmoetingen en inspiratie. 

Het zit er voor dit jaar op, wat was het fijn je weer te zien. 

Het zit erop.
Een boeiend creatief feestje zit erop.

We hopen dat jullie genoten hebben van wat er te zien en te beleven was.

Na het rondlopen viel de verscheidenheid en schoonheid van alle voorbeelden op. Zowel bij de standhouders als de workshops was het een feest aan inspiratie.
Als organisatie viel ons op hoe happy de bezoekers rondliepen. Relaxt. Er was vaker plaats om iets te oefenen, ruimte om vragen te stellen en dingen te testen.
Om dit mogelijk te maken zijn vele mensen hard aan de slag geweest.
.
Bij ons als organisatie zijn we door de jaren heen bijna een familie geworden. Iets dat blijkbaar voelbaar is vanaf het moment dat je binnenstapt. Bij de vrolijke mannen bij de entree: Jan, Frank, Hans, Marius en Tom. Voor de treinreizigers kwam die vrolijkheid zelfs als eerder als je bij Thomas in de auto stapte.
.
Je jas ophangen en de hele dag door zo vaak je wilt je aankopen veilig afgeven bij de gratis bewaakte garderobe: Anne, Janne, Etchika, Tom en Thomas helpen je graag.
.
Als je hoofdpijn of ergens tegenaan gebotst bent, staat onze EHBO krachr Peter paraat om je te helpen, ook als je even zijn hond Pip wilt knuffelen.
.
De workshops*, wat een feestje wat een feestje.
Onze meiden die zoveel moois voor jullie gemaakt hebben: Geralda, Annelies, Hermine, Corrie, Paulien, Lisetta, Bonnette, Petra, Miranda, Charry, Willy, Liesbeth, Jeanette en Yvonne.
Dit jaar voor het eerst met een extra ploeg die ervoor zorgde dat de pauzes opgevangen werden en workshops door konden gaan: Rachel, Ellen, Patrice, Monique, Evgenia, Annemiek en Louise.
Zij mochten allen aan de slag met de stempels getekend door Geralda en de teksten en het alfabet gekalligrafeerd door Lisetta.
.
Op onze ARTSpecially stand stonden Frans en Emmely paraat om jullie bestellingen te verwerken en konden jullie met vragen terecht bij Agitte en bij mij.
.
Agitte die jullie door het jaar heen op social media vermaakt met haar avonturen en acties en mij soms volgooit met wijn om een besluit er sneller doorheen te helpen.
.
Vanuit enthousiasme is Ineke gestart met een ondersteunende Facebook groep waar ze m.n. de standhouders een podium biedt voor hun inspiratie. En daarnaast zoveel anders met jullie deelt.
.
Als we nieuwsbrieven versturen mag ik dankbaar terugvallen op Wilma, Herma en Riitta voor de diverse vertalingen.
.
Hart van Holland zorgt voor de inwendige mens op ons event en bij hotel Het Ampt van Nijkerk kon lekker dichtbij geslapen en gegeten worden..Voor we de deuren kunnen openen heeft de opbouwploeg er al heel wat meters opzitten, hebben ze tafels en stoelen gesjouwd en de zalen voorbereid op jullie komst.
Gelukkig is dan ieder jaar ook weer René van de partij om onze opbouwploeg daarbij te helpen.
.
Als laatste noem ik onze kanjer Noud die op de achtergrond onvermoeibaar aan de slag is. Inventief in het creëren van oplossingen, altijd aan en met oog voor detail.
.
Ik noem dit bewust zodat wat meer zichtbaar wordt hoe hard op de achtergrond gewerkt wordt om er een bijzondere dag of weekend van te maken.
.
En dan heb ik de standhouders nog niet meegenomen met hun voorbereiding en prachtige spullen.
.
Als laatste nog een woord van dank aan WOW! voor het potje embossing poeder dat de bezoekers kregen en ik hoop dat de inspiratie flyers met alle workshops jullie kunnen aanzetten tot het maken van mooie creaties.
.
Ik hoop van harte niemand overgeslagen te hebben en DANK de standhouders dat ze naar ons toe wilden reizen en jullie als bezoeker voor jullie bezoek. Want zo'n creatief feestje organiseren heeft alleen zin als jullie mee komen feesten.
.
Een dankbare groet en dikke kus,
Angela
.
*Ons event is speciaal gericht op de liefhebber van papier, kaarten maken, stempels, mixed media materialen, planners, inkt, washi tape, stencils, kleurmaterialen en zo kunnen we nog even doorgaan.

Al onze ARTSpecially workshops draaien om inzicht in materialen, hoe je er meer uit kunt halen en in minder tijd een heel mooie kaart of techniek kunt uitvoeren. Vaak worden deze workshops gegeven met materialen waarvan we weten dat velen die in huis hebben maar er (nog) niets mee doen. In totaal verzorgen wij als ARTSpecially 9 workshops/technieken waar iedere 20 minuten ruim 75 personen een workshop kunnen volgen. Dat zijn er ruim 1.500 inspiraties per dag, want de workshops gaan de hele dag door!