events

Klicken Sie hier für Deutsch     Click here for English

ARTSpecially Event 2021

Zaterdag 18 en zondag 19 september 2021

Heerlijk, het is bijna zover. Het aftellen is begonnen.

Ons jaarlijkse feestje dat dit jaar bij hoge uitzondering in september valt i.p.v. in de maand april. Verzet vanwege covid-19, daar hoeven we verder geen woorden meer aan te verspillen.

We kunnen en mogen het creatieve feestje organiseren binnen de lijnen en ruimte die ons is gegeven. D.w.z.: we laten een maximum aan bezoekers per dag binnen komen, het zal dus rustiger zijn dan normaal. Alle standhouders hebben van ons extra ruimte binnen en rondom hun stand gekregen, daardoor kunnen we minder stands plaatsen. De horeca is naar de 3e hal verplaatst, ook weer vanwege de ruimte. De paden zijn 6 meter breed. Hygiëne-maatregelen zijn getroffen. Ventilatie is voldoende aanwezig.

We zijn een doorstroomlocatie. Toch hebben we ervoor gekozen om bij de entree een corona-check te doen. Dit heeft te maken met het gegeven dat standhouders anders niet voldoende personeel konden vinden en ook ons team zich niet veilig voelt als zomaar iedereen naar binnen kan lopen.

Dit houdt een coronatoegangsbewijs in: Download de coronacheck-app of ga naar coronacheck.nl. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de coronacheck-app:

  1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de coronacheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de entree de QR-code en checken met je legitimatiebewijs de gegevens in het coronatoegangsbewijs.*

Na de coronacheck ontvang je een polsbandje zodat je relaxt in en uit kunt lopen en wordt je ticket gecontroleerd. Je kunt bij de entree dit jaar GEEN KAARTJE kopen, je moet vooraf een ticket gekocht hebben, dit geldt ook voor mannen en kinderen. Wil je nog een kaartje bestellen, mail dan naar angela@artspecially.nl.

Met deze maatregelen kunnen we er een echt feest van maken zoals jullie van ons gewend zijn.

Hieronder kun je de plattegrond downloaden om te zien wie er allemaal is. Op Facebook plaatsen we iedere dag een bedrijf met wat ze meenemen en wat ze doen.

Nogmaals HEEL VEEL dank voor jullie geduld en vooral bemoedigende mailtjes en berichtjes op social media. Het heeft ons allemaal heel veel goed gedaan om de spirit erin te houden.

Van onze kant hebben we in de afgelopen anderhalf jaar tijd al veel terug gedaan voor je geduld door veel inspiratie met jullie te delen. En daar gaan we mee door in 2021. Ons team heeft zeer veel mooi inspiratievol werk gemaakt met onze lijn stempels. En dat werk is natuurlijk volop te zien op ons event.

N.B. als je voor het geannuleerde event van 2020 destijds een ticket(s) hebt gekocht dan is dit ticket omgezet naar 2021. Op 26 juli jl. om 12:01 uur heeft eventgoose je dit omgezette ticket toegemaild. Dit moet je ook meenemen naar het event van 18 en/of 19 september 2021. Kun je dit omgezette ticket niet in je mailbox vinden, mail dan naar info@artspecially.nl en we vragen eventgoose je het nogmaals toe te sturen.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort in onze vertrouwde locatie in Nijkerk bij het Hart van Holland voor een mooi creatief inspiratievol feestje.

Tot gauw.
Angela en het ARTSpecially Team

  • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat hier.
  • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl