WAT IS HET?

Het ARTSpecially for You Stempel- en Mixed Media Event 2020.

Het is een FEESTJE waar je een dag komt genieten en als je meer wilt kom je twee dagen om van alles te ervaren. Een FEESTJE waar het ook heerlijk toeven is als je maar een uurtje of 3 kunt komen, want zelfs dan kunnen we je van alles leren en zie je heel veel inspirerende werken. Er zijn doorgaans zo'n 40 workshops, make&takes en demo's waar je aan kunt sluiten, kostenloos. Of je kijkt over de schouder mee van iemand anders. En natuurlijk kom je ogen tekort bij alle stands van de stempel- mixed media en plannerbedrijven uit binnen- en buitenland. Echt een feestje zoals een feestje moet zijn, met zelfs een mooi zinvol kadootje bij de entree.

Een overzicht van de standhouders vind je onder het kopje standhouders wat we binnenkort online plaatsen. Hier vind je dan informatie over wat ze doen en meenemen zodat je je kunt verheugen op een dag of twee dagen vol plezier.

WANNEER?

Zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020.

Waar wordt het gehouden?

Hart van Holland, gebouw De Loods
Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk (net boven Amersfoort)

ENTREEPRIJZEN

€ 16,- voor een dagkaart
€ 24,- voor een weekendkaart
De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. De transactiekosten zijn ook inclusief mits je met iDeal betaald. Je kunt je kaartje online of bij de entree zelf kopen. Bij de entree kost een dagkaart € 18,- en een weekendkaart € 27,-.

Er is gratis entree voor mannen en voor kinderen t/m 8 jaar.

informatie over wat er allemaal in je ticket zit

Parkeren, bewaakte garderobe (ook voor je aankopen zodat je er niet mee rond hoeft te sjouwen), je van de trein op laten halen in Nijkerk en weer terug laten brengen, toilet en heel veel workshops en make & takes zijn verder gratis. Ook is er gratis entree voor mannen en voor kinderen tot/met 8 jaar. Voor iedere betalende bezoeker ligt er een cadeautje klaar.

Ervaring heeft de afgelopen jaren geleerd dat we bezoekers hebben die 10 workshops kunnen volgen op een dag en er zijn bezoekers die er (bijna) geen kunnen volgen. Dat heeft m.n. met geduld te maken, je moet vaak wel een kwartiertje wachten op een plekje.

Openingstijden:

Zaterdag 10.00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00 uur

Tip: op zondag is het rustiger en hebben de standhouders meer tijd voor je en kun je sneller aanschuiven bij de workshops.

Enne ... niet vergeten!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@ARTSpecially.nl en je ontvangt dan regelmatig nieuws via je mail. Daarnaast plaatsen we van alles op facebook en instagram.

Zien we je in 2020 in Nijkerk, het Hart van Holland?

Een hartelijke groet,
Angela & haar ARTSpecially Event Team