WAT IS HET?

Het ARTSpecially for You Stempel- en Mixed Media Event 2019.

Het is een feestje waar je een dag komt genieten en als je meer wilt kom je twee dagen om van alles te ervaren. Een feestje waar het ook heerlijk toeven is als je maar een uurtje of 3 kunt komen, want zelfs dan kunnen we je van alles leren en zie je heel veel inspirerende werken. Er zijn doorgaans zo'n 40 workshops, make&takes en demo's waar je aan kunt sluiten, kostenloos. Of je kijkt over de schouder mee van iemand anders. En natuurlijk kom je ogen tekort bij alle stands van de stempelbedrijven uit binnen- en buitenland. Echt een feestje zoals een feestje moet zijn, met zelfs een goodie-bag* bij de entree.

Een eerste overzicht met de huidige standhouders kun je alvast onder het kopje standhouders vinden. Later volgt hier ook informatie over wat ze doen en meenemen zodat je je kunt verheugen op een dag of twee dagen vol plezier.

WANNEER?

Zaterdag 13 en zondag 14 april 2019.

Waar wordt het gehouden?

Hart van Holland, gebouw De Loods
Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk (net boven Amersfoort)

entreeprijzen

€ 15,- voor een dagkaart
€ 23,- voor een weekendkaart
Er is gratis entree voor mannen en voor kinderen tot/met 8 jaar.

informatie over wat er allemaal in je ticket zit

Parkeren, bewaakte garderobe (ook voor je aankopen zodat je er niet mee rond hoeft te sjouwen), je van de trein op laten halen in Nijkerk en weer terug laten brengen, toilet en heel veel workshops en make & takes zijn verder gratis. Ook is er gratis entree voor mannen en voor kinderen tot/met 8 jaar.

Ervaring heeft de afgelopen jaren geleerd dat we bezoekers hebben die 10 workshops kunnen volgen op een dag en er zijn bezoekers die er (bijna) geen kunnen volgen. Dat heeft m.n. met geduld te maken, je moet vaak wel een kwartiertje wachten op een plekje.

Openingstijden:

Zaterdag 10.00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00 uur

Tip: op zondag is het rustiger en hebben de standhouders meer tijd voor je en kun je sneller aanschuiven bij de workshops.

Enne ... niet vergeten!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@ARTSpecially.nl en je ontvangt dan regelmatig nieuws via je mail. Daarnaast plaatsen we van alles op facebook en instagram.

Zien we je in 2019 in Nijkerk, het Hart van Holland?

Een hartelijke groet,
Angela & haar ARTSpecially Event Team