Belangrijk bericht over je ticket voor het ARTSpecially Event 2021

Wat hebben we weer een turbulente periode achter de rug. Van mensen die ons ontvallen zijn tot overstromingen die hele levens op hun kop zetten. En daarvoor hadden we het hervinden van vrijheid in wat we wel/niet mogen doen, mondkapjes weg, etc. Heerlijk alleen wisten organisaties daar niet altijd goed mee om te gaan, was controle soms zo lek als een mandje en zitten we weer met de gevolgen. Gelukkig gaan de cijfers omlaag.Je mag van ons verwachten dat we dat anders gaan doen!

We organiseren een onbezorgd event want als wij als organisatie ons werk goed doen, bij de entree wel goed controleren, dan kunnen we daar samen voor zorgen. Ook door de standhouders extra ruimte te geven kunnen we die onbezorgdheid ook bieden. Door heel brede paden van 6 meter te realiseren, kunnen we je een fijne dag bezorgen. Door de horeca naar de 3e hal te verhuizen, door brede looppaden, door ruimere stands, door goede controle (ook van de standhouders en hun personeel en ook van ons team) kunnen we een feest organiseren. We zijn tenslotte geen festival maar een doorstroom locatie wat inhoudt dat mensen niet zoals bij een voorstelling uren naast elkaar zitten maar lekker rondlopen. En genieten.

En qua genieten starten we met de mensen die al een ticket van 2020 hebben:


Tickets 2020 overgezet naar het ARTSpecially Event 2021:

  • Eventgoose is het bedrijf waar we onze tickets laten bestellen. Zij hebben alle tickets van 2020 omgezet naar een ticket 2021. Op maandag 26 juli 2021 om 12:00 uur ontvangen alle tickethouders van een ARTSpecially entreeticket 2020 een mail met in de bijlage je omgezette ticket(s).
  • Nieuwe tickets komen pas op zijn vroegst in augustus beschikbaar omdat we voor de huidige tickethouders een onbezorgd event willen organiseren, daar stellen we het maximum aantal bezoekers op af. In overleg met betrokken organisaties zetten we meer tickets online.
  • Heb je een zaterdagticket maar kun je in september alleen op de zondag (of andersom), dan moet je mij (Angela) even een mail sturen zodat ik dat voor je kan omzetten. Mail dan naar angela@artspecially.nl voor 10 augustus 2021.
  • Een weekendticket kan NIET gewijzigd worden als je onverhoopt maar 1 dag kunt komen. Dan blijft het een weekendticket. Je kunt het dus niet omzetten in een los zaterdag- en zondagticket.
  • Kun je op 18 en/of 19 september niet? Dan kun je natuurlijk gewoon je ticket verkopen. We gaan op de facebookpagina van ARTSpecially een mogelijkheid bieden je ticket te verkopen of te kopen als je bijvoorbeeld nog extra tickets e.d. nodig hebt voor vriendinnen, mannen, kinderen want iedereen die komt MOET een ticket hebben. Dat maken we volgende week ook in orde.
  • In de afgelopen weken zijn we op de achtergrond hard aan het werk geweest met Hart van Holland, Hotel Het Ampt van Nijkerk, de standhouders en ons team voor het ARTSpecially Event 2021. De verschuiving van april naar september had natuurlijk te maken met Covid-19; afgelopen april was nog te vroeg. De ruimte om te lopen is vergroot, de standhouders hebben meer ruimte gekregen en zijn enthousiast, ons team heeft er zin in, Hart van Holland staat te trappelen en het Hotel kijkt er naar uit jullie te verwennen, althans voor diegenen die daar willen verblijven. Kortom… een feestje komt eraan!
  • Dus: ARTSpecially Event 2021: op 18 en 19 september 2021.

Ik wens jullie allen een mooie zomer toe, Wij zijn inmiddels non-stop aan de slag om samen met ons team en alle standhouders en Hart van Holland een fantastisch en vooral ONBEZORGD ARTSpecially Event te organiseren.

Hartelijke groet,

Angela Louwers & het ARTSpecially Team